2010. szeptember 15., szerda

Prima parte fatta+offerta-Kész az első rész!+ajánlat

Kedves Mindenki!

Elkészült az első része az ingyenes nyelvtani összefoglalónak, melyhez a pár nappal korábbi bejegyzésben leírtaknak megfelelően juthattok hozzá. Természetesen ebből nem lehet megtanulni olaszul, de remélem sikerült összefoglalnom néhány fontosabb kérdést. A kiejtést nem vettem bele, mert minden nyelvkönyv ezzel indít és ezzel már sokan tisztában vannak :-).
Mint a neve is mutatja, ez csak az első rész, szeretnék összeállítani egy második részt is néhány héten belül, melyet szintén ingyenesen kínálok.
Lenne egy ajánlatom: amennyiben kérted az anyagot és elégedett vagy, ajánld ismerőseidnek az oldalamat és az ingyenes összefoglalót. Ha ők a Te e-mail címedet megjelölve szintén kérik ezt a nyelvtani összefoglalót, az első szószedetek vagy tesztek egyikét (fizetős) szintén INGYEN megkapod. FONTOS: a célom nem hírlevél küldözgetése, hanem az oldal ismertségének növelése. Előre is köszönöm, ha ebben segítesz. Ez természetesen csak akkor, ha az e-mail címedet megjelölik levelükben (azért azt, mert sokan nem írtak nevet).

Ha szeretnél a későbbiekben értesülni az újdonságokról, légy szíves egy válasz e-mailben írd azt, hogy "szeretnék későbbiekben infokat kapni az oldallal kapcsolatosan". Ennyi, nem foglak 2-3 naponta bombázni, csak a tényleg fontos dolgokat fogom közölni (új tesztek, új szószedetek, stb.).

Köszönöm, hogy elolvastad.

A presto

Stefano

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése